Onze acties en laatste nieuws

Welke vitaminen kunnen helpen bij eczeem?

Rimpels zijn een natuurlijk onderdeel van het ouder worden. Helaas kunnen ze ons een vermoeide uitstraling geven en ons onzeker maken.

Gezichtsbehandeling bij Faber Huidkliniek

Rimpels zijn een natuurlijk onderdeel van het ouder worden. Helaas kunnen ze ons een vermoeide uitstraling geven en ons onzeker maken.

Rimpels verwijderen

Rimpels zijn een natuurlijk onderdeel van het ouder worden. Helaas kunnen ze ons een vermoeide uitstraling geven en ons onzeker maken.

Jeugdpuistjes verwijderen

Jeugdpuistjes, ook wel acne genoemd, zijn een veelvoorkomend probleem onder jongeren. Hoewel het niet gevaarlijk is, kan het wel ongemakkelijk zijn

Couperose en alles wat je moet weten

Bij Faber Huidkliniek begrijpen we hoe vervelend het kan zijn om last te hebben van couperose. Deze veelvoorkomende huidaandoening wordt gekenmerkt door roodheid..

Plasmage of Plexr behandeling

Een nadeel van Plasmage of PlexR behandelingen is dat de huid na de behandeling minimaal een week nodig heeft om de kleine puntjes die worden gemaakt te laten genezen. G

Wat is acne en welke soorten acne zijn er?

Laten we eens praten over iets waar veel mensen mee te maken hebben gehad: acne. Het is die ongenode gast die soms opduikt en je dag kan beïnvloeden.

Xanthelasma: Ophoping van vet rondom de ogen

Xanthelasma palpebrarum staat bekend als een goedaardige aandoening waarbij platte vetophopingen, ook wel xanthelasma genoemd, verschijnen op en rondom de oogleden, oftewel palpebrae.

Skin Purging

Bij de overstap van standaard drogisterijproducten naar hoogwaardige huidverzorging, zoals die van Dermaceutic, kan je huid anders reageren dan je gewend bent. Dit fenomeen staat bekend als Skin Purging

Meest voorkomende vaatjes en roodheden

Roodheid op de huid kent verschillende vormen en oorzaken. Gelukkig bieden moderne laserbehandelingen een effectieve en niet-invasieve manier om deze rode vlekken te verminderen en je huid weer een egale uitstraling te geven.

Laser ontharing

Als je op zoek bent naar een oplossing voor ongewenst haar, is laser ontharen een goede optie. Bij Faber Huidkliniek kun je terecht voor professionele en effectieve laser ontharing behandelingen.

Pigmentvlekken verwijderen

Heb jij last van pigmentvlekken? Steeds meer mensen, ook op jongere leeftijd, hebben ze: pigmentvlekken. De verkleuringen ontstaan door huidveroudering, zonschade en een wisselende hormoonhuishouding.

Huidverzorging vrouwen: Stralend in je eigen vel

Of je nu in de bloei van je leven bent of de eerste tekenen van huidveroudering begint op te merken, huidverzorging is essentieel om je huid gezond en stralend te houden. Bij Faber Huidkliniek begrijpen we dat elke huid uniek is.

Alles wat je wilt weten over laser ontharen

Er zijn veel verschillende methoden om van ongewenste haargroei af te komen. Je kunt ongewenste haren scheren, waxen of epileren. Helaas zijn dit allemaal tijdelijke oplossingen waarbij de haar na een aantal dagen of weken weer terug komt.

Supplementen en rosacea

Naast de producten die je beter kunt mijden bij rosacea zijn er ook producten bekend die juist een positief effect hebben op rosacea. In deze blog worden deze producten besproken.