Zonschade

Zonschade

Is je huid in het verleden veel blootgesteld aan de zon? De zonnebank en vele zonuren zonder goede bescherming kunnen ervoor zorgen dat je op latere leeftijd last krijgt van je huid. Mogelijk ben je verbrand in je kinderjaren niet goed genoeg beschermd tegen de zon of heb je je een lichte huid die gemakkelijk verband? Dit kan voor pigmentvlekken zorgen, rimpels, maar ook ruwe plekjes zorgen. Deze rode, ruwe plekjes noemen we ook wel Actinische Keratose.

Ik wil graag mijn huid verbeteren

Wat te doen tegen zonschade?

Deze plekjes komen vooral voor op plekken die het vaakst in de zon komen. Meestal zitten de plekjes op het gezicht, handen, onderarmen of boven het hoofd wanneer iemand minder haar heeft. Wanneer je last hebt van Actinische keratose is advies om deze te laten verwijderen. Het zijn op dit moment namelijk al onrustige plekken en er bestaat een kans dat deze plekjes langzaam veranderen in huidkanker.

De behandeling voor actinische keratose is het verwijderen van deze onrustige cellen. Dit doen wij door middel van een TCA peeling. Deze peeling zorgt tot in een bepaalde laag voor cel doding. Hierdoor worden deze onrustige cellen afgestoten en creëer je hiervoor weer nieuwe cellen. Doordat de cellen in deze plekjes permanent zijn beschadigd kunnen deze plekjes na verloop van tijd wel terug keren. Je moet deze plekjes dus altijd in de gaten blijven houden. Wanneer u twijfelt over het plekje of wanneer wij twijfelen over een plekje adviseren wij altijd eerst langs te gaan bij je eigen huisarts.

Zonschade Zonschade

Faber Huidkliniek

Ruime ervaring

Door mijn jaren lange ervaring bij verschillende cosmetische klinieken kan ik je met de juiste zorg behandelen.

Nauwe samenwerking

Door een nauwe samenwerking met cosmetisch artsen & plastisch chirurgen help ik je met elk huidprobleem.

Alleen het beste

Ik werk alleen met de beste en mooiste producten waardoor ik de beste kwaliteit zorg kan aanbieden.

Vragen? Bel 06 57 77 57 29