Rimpels na behandeling

Rimpels

Vanaf ongeveer het 25e levensjaar neemt de productie van collageen en elastine in de huid geleidelijk af. Deze eiwitten zijn verantwoordelijk voor de stevigheid en elasticiteit van de huid. Naarmate de productie afneemt, kunnen rimpels, fijne lijntjes en verzakking van de huid optreden. Huidveroudering is een natuurlijk proces waarbij de huid geleidelijk aan verandert en tekenen van veroudering vertoont. Naast factoren zoals blootstelling aan de zon en roken, spelen ook genetica, hormonale veranderingen, voeding en levensstijlkeuzes een rol bij huidveroudering. Je kunt met behandelingen voor huidveroudering gericht op een bepaald doel werken of preventief behandelen.

Ik wil graag mijn huid verbeteren

Genoeg oplossingen om rimpels te verbeteren zonder botox

Wat te doen tegen rimpels?

Voor specifieke tekenen van huidveroudering kunnen behandelingen gericht zijn op het verminderen van rode vaatjes, pigmentvlekken, rimpels en volumeverlies. Huidtherapeutische behandelingen zijn erop gericht om op een natuurlijke wijze je huid gezonder, egaler en gladder kunt maken.

Je kunt hierbij denken aan een laserbehandeling, medische peeling, microneedling of de cosmo peel forte. Er zijn dus genoeg oplossingen beschikbaar om huidveroudering aan te pakken zonder botox, fillers of chirurgische ingrepen.

Ben je opzoek naar een effectieve behandeling voor huidverbetering in Rosmalen? Wij helpen je met het opstellen van een persoonlijk behandelplan afgestemd op jouw huidvraag en de gewenste resultaten. Daarnaast krijg je een volledig advies over huidverzorgingsproducten die kunnen helpen bij het ondersteunen en behouden van de resultaten van de behandelingen.

Rimpels voor behandeling Rimpels na behandeling

Voorkomen is beter dan genezen

Hoewel huidveroudering een natuurlijk proces is dat niet volledig kan worden gestopt, zijn er verschillende maatregelen die kunnen worden genomen om het proces te vertragen en de zichtbare tekenen ervan te verminderen.

  • Dagelijks gebruik van minimaal een SPF30 om de huid te beschermen tegen schadelijke Uv-straling
  • Onderga regelmatig huidverbeterende behandelingen om de conditie van je huid te onderhouden en om meer rimpels te voorkomen
  • Hydratatie is the key! Zonder een goede vochtbalans zal je huid eerder verouderen
  • Gebruik van huidverzorgingsproducten die specifiek zijn ontworpen om de tekenen van veroudering aan te pakken
  • Hanteer een gezonde levensstijl met een evenwichtige voeding

Faber Huidkliniek

Ruime ervaring

Door mijn jaren lange ervaring bij verschillende cosmetische klinieken kan ik je met de juiste zorg behandelen.

Nauwe samenwerking

Door een nauwe samenwerking met cosmetisch artsen & plastisch chirurgen help ik je met elk huidprobleem.

Alleen het beste

Ik werk alleen met de beste en mooiste producten waardoor ik de beste kwaliteit zorg kan aanbieden.

Vragen? Bel 06 57 77 57 29