Laser ontharen oksels Faber Huidkliniek Rosmalen

Ongewenste haargroei

Last van ongewenste haargroei? Er zijn meerdere vormen van ongewenste haargroei met verschillende oorzaken zoals erfelijkheid, leeftijd of hormonale huishouding. Maar je kunt ook last hebben van ingegroeide haartjes of je hebt gewoon geen zin meer in scheren. Wat de oorzaak of reden ook is: laser ontharen is de oplossing!

Ik wil graag mijn huid verbeteren

Wist je dat één behandeling al direct resultaat geeft?

Laser ontharen

Faber Huidkliniek in Rosmalen is gespecialiseerd in laserontharing en biedt een professionele oplossing voor ongewenste haargroei. Tijdens een consult zal ik je adviseren en informeren over de mogelijkheden van laser ontharen. Alma lasers beschikt over het FDA-keurmerk en verwijderen effectief jouw ongewenste haargroei. Wil je af van die vervelende haartjes op jouw bovenlip, bikinilijn of benen? Ik help je graag van om van je ongewenste haargroei af te komen.

Is ongewenste haargroei te behandelen?

Ongewenste haargroei is goed te behandelen indien het donkere haartjes zijn. Helaas bestaat er nog geen effectieve lasermethode tegen blonde, rode en grijze haren. Wanneer de haren bruin of zwart van kleur zijn, kunnen we laser ontharen toepassen. De laser geeft energie af, die in het haarzakje wordt omgezet in warmte, waardoor het haarzakje wordt vernietigd.

Lees verder bij laser ontharen

Faber Huidkliniek

Ruime ervaring

Door mijn jaren lange ervaring bij verschillende cosmetische klinieken kan ik je met de juiste zorg behandelen.

Nauwe samenwerking

Door een nauwe samenwerking met cosmetisch artsen & plastisch chirurgen help ik je met elk huidprobleem.

Alleen het beste

Ik werk alleen met de beste en mooiste producten waardoor ik de beste kwaliteit zorg kan aanbieden.

Vragen? Bel 06 57 77 57 29