PRX peeling rosmalen

Gezichtsbehandeling

Een ontspannen gezichtsbehandeling is heerlijk. Maar stoor je je aan bijvoorbeeld fijne rimpeltjes, kleine littekens, grove poriën of huidverkleuringen? En wil je echte huidverbetering waardoor je een meer egale, stevige, stralende huid krijgt? Kies dan voor een gezichtsbehandeling bij een huidtherapeut.

Ik wil een gezichtsbehandeling

Wat is een gezichtsbehandeling?

Het geheim ligt in een unieke samenstelling door TCA te combineren met waterstofperoxide op een zeer nauwkeurig PH-niveau.  TCA en waterstofperoxide in PRX-T33 passeren de huidbarrière met verschillende snelheden en bereiken op verschillende diepten. De TCA stimuleert de fibroblast groeifactoren zonder de huid te beschadigen terwijl de waterstofperoxide de eiwitten in de lichaamscellen activeert. Dit stimuleert de celvernieuwing en aanmaak van nieuwe collageenvezels. Het resultaat is een verbetering van de huidkwaliteit, een verstrakking van de huid en de vermindering van rimpels en huidplooien.

Wat is een gezichtsbehandeling bij de huidtherapeut?

Een huidtherapeut is een paramedisch specialist die zich richt op de behandeling van de huid bij diverse medische en cosmetische problemen maar ook als je je huid goed wilt onderhouden. De behandelingen uitgevoerd door een huidtherapeut zijn vaak uitgebreider en gespecialiseerder dan die van een standaard schoonheidsbehandeling.

Een facial oftewel gezichtsbehandeling is de meest bekende behandeling voor het gezicht en maakt de huid stralender, jonger en gezonder. Elke dag staat onze huid bloot aan vervuiling en straling en dit heeft vervelende gevolgen. Tijdens een gezichtsbehandeling krijgt je gezicht alle aandacht en zal de uitgebreide verzorging je huid herstellen en weer in balans brengen. Een facial reinigt de huid van onzuiverheden en geeft een boost waardoor de huid weer gaat stralen.

Welke gezichtsbehandelingen zijn er?

Bij Faber huidkliniek hebben we verschillende soorten gezichtsbehandelingen, zodat er altijd wel een bij jou past. Iedere huidbehandeling kan worden aangepast en geïntensiveerd op basis van de specifieke behoeften van jouw huid en de doelen die je wilt bereiken. De behandelingen kunnen ook aangepast worden op het seizoen, waardoor alle behandelingen het hele jaar door mogelijk zijn.

Glow Facial

De Pure Vitamine C booster zorgt er voor dat de huid zijn vitaliteit en egale teint weer terug krijgt en pigment aanmaak kan worden gestabiliseerd. De huid kan zich daarna beter weren tegen schadelijke invloeden van buitenaf en ondersteunt de aanmaak van collageen. Deze behandeling is uitermate geschikt  wanneer je de conditie van de huid wilt verbeteren of het pigment in de huid wilt stabiliseren. Ook heeft de rosacea huid veel baat bij deze behandeling.

Cosmo Glow

Dit is een gecombineerde behandeling die we heel het jaar door kunnen inzetten. Deze facial zorgt voor een frisse jeugdige uitstraling en kan toegepast worden op alle huidtypes. De TCA 12% of 15% zorgt voor een onmiddellijke doorbloeding en stimulatie van de huid. Vervolgens zorgen we met microneedling voor collageenstimulatie en een optimale absorptie van het hoog geconcentreerd hyaluronzuurserum dat we op dat moment toe passen. Hyaluronzuur zorgt voor een diepere hydratatie van de fijne lijntjes.

Advanced Firm Facial

Dit is de ideale behandeling voor het aanpakken van de huidstructuren. De synergie van actieve ingrediënten stimuleert de aanmaak van nieuwe cellen. We combineren glycolzuur/TCA en retinol in één behandeling. Retinol versterkt de werking van een TCA-peeling. De behandeling zorgt voor verbetering op poriën, structuur en rimpels.

Next Level Pumpkin Facial

Is in vergelijking met onze klassieke GLOW Facial, vooral toe te passen bij patiënten met een droge, rode gevoelige huid. De werkstoffen zoals Vitamine A, Gefermenteerde enzymen, Salicylzuur, Vitamine C, vitamine F en mineralen dringen diep door in de huid.  Een ware vrije radicale killer voor het gelaat. De behandeling zorgt voor een zachte, maar effectieve vermindering van ongewenste kleurver­schillen in de huid.

Advanced Brightening Tranexamine Facial

De meest gekozen behandeling voor het aanpakken van gepigmenteerde onregelmatigheden met als resultaat een verhelderende en gelijkmatige teint. Met de TCA peel (in de zomer : mandelic/azelainezuur) werken we sterk op de exfoliatie en de doorlaatbaarheid van de huid. Hierna worden de steriele serums van SRS met hoogwaardige ingrediënten zoals tranexaminezuur, gluthathione en ascorbinezuur dmv needling ingebracht. De melaninesynthese blokkeert en het tyrosinaseproces wordt afgeremd, waardoor het overtollige pigment in de huid zal verbeteren.

Pink Peel Facial

Deze facial zorgt voor een verstrakking van de huid en kan toegepast worden op alle huidtypes. Ook ideaal voor hals en decolleté. De pink peel stimuleert de huidcellen diep in de huid dankzij het KUDTZU ingrediënt en bevordert de collageen- en elastineproductie. Afbraak van fibroblasten in de huid zorgt voor collageen- en elastineverlies waardoor verslapping van de huid zichtbaar wordt. Het verlies aan oestrogeen wordt dankzij de Pink Peel gecompenseerd. Fijne lijntjes, een verslapte huid en droogte door zon en omgevingsfactoren worden resultaatgericht aangepakt.

Welke gezichtsbehandeling past bij mij?

Bij Faber Huidkliniek begrijpen we dat elke huid uniek is en specifieke zorg nodig heeft. Daarom bieden wij een breed scala aan gezichtsbehandelingen die we kunnen afstemmen op jouw persoonlijke behoeften en doelen. Tijdens een vrijblijvend intakegesprek verzamelen we alle benodigde informatie om samen de behandeling te selecteren die het beste bij jouw huid past.

Faber Huidkliniek

Ruime ervaring

Door mijn opgedane kennis en ervaring kan ik je inzicht geven in hoe jouw huidprobleem verbeterd kan worden.

Samenwerkingen

Door samenwerkingen met cosmetisch artsen & plastisch chirurgen kan ik je een breed advies geven.

Alleen het beste

Met veel zorg en aandacht heb ik mijn eigen assortiment kunnen samenstellen waar ik volledig achter sta.

Vragen? Bel 06 57 77 57 29

Welke diensten bieden wij aan?

Graag deel ik mijn opgedane kennis en ervaring met je, zodat je inzicht krijgt in hoe jouw huidprobleem ontstaat en hoe het verholpen kan worden. Alle huidvragen zijn welkom en ik zal altijd alle mogelijke behandel opties met je bespreken, ook wanneer deze optie niet in mijn kliniek uitgevoerd kan worden.