Behandelingen met zichtbare resultaten

Bij Faber Huidkliniek maken we voor iedereen een compleet en op maat gemaakt behandeltraject dat kwaliteit waarborgt. We streven altijd naar het hoogst mogelijke resultaat en geven jouw huid de beste zorg en transformatie die je verdient. Deze zichtbare resultaten behalen we met hoogwaardige apparatuur, kwaliteitsproducten en bewezen effectieve behandelingen.

Bekijk de foto's
 • Pigment

  Een pigment laser en medische peelings zijn vaak de meest effectieve behandelopties voor pigmentvlekken. Een pigmentlaser richt zich op het pigment in de huid en helpt de donkere vlekken te vervagen. Medische peelings kunnen helpen bij het exfoliëren van de bovenste laag van de huid, waardoor de pigmentatie wordt verminderd en een egalere huidskleur wordt bevorderd. Gemiddeld zijn er 1 tot 3 behandelingen nodig voor het gewenste resultaat.

  pigment laser pigment laser
  Photo facial Photo facial
  Pigment Pigment

 • Couperose

  Couperose is een huidaandoening waarbij kleine bloedvaatjes in de huid van het gezicht verwijden en zichtbaar worden, wat kan leiden tot een rode huid, rode bloedvaatjes of spinnenkopjes. Bij deze behandeling wordt een speciale laser gebruikt om de bloedvaten in het gezicht te verwarmen en op te ruimen, waardoor de zichtbaarheid van de couperose vermindert. Gemiddeld zijn er 2 tot 3 behandelingen nodig.

  Couperose en pigment verwijderen Couperose en pigment verwijderen
  Couperose behandeling Couperose behandeling
  Couperose Couperose

 • Rosacea

  Rosacea is een chronische huidaandoening, wat betekent dat het vaak langdurig aanhoudt en perioden van verergering en verbetering kan hebben. De juiste behandelingen en producten voor thuis kunnen de huidkwaliteit en de roodheid in de huid verbeteren.

  Rosacea behandeling Rosacea behandeling
  Rosacea Rosacea
  Rosacea behandeling Rosacea behandeling

 • Acne(littekens)

  Actieve acne en acne littekens worden met onze huidtherapeutische behandelingen zoals laserbehandelingen, medische peeling, microneedling aangepakt. Onze unieke combinatietherapieën zorgen ervoor dat acne littekens minder opvallen en bijdragen aan een rustiger huidbeeld.

  Acnebehandeling Acnebehandeling
  Acnetherapie Acnetherapie
  Acne littekens Acne littekens

 • Handen

  Je handen hebben door de jaren heen veel te verduren en kunnen je leeftijd verraden. Met 1 tot 3 behandelingen kunnen je handen er als jaren jonger uitzien.

  Pigmentvlekken handen Pigmentvlekken handen
  Pigmentvlekken handen Pigmentvlekken handen

 • Melasma (zwangerschapsmasker)

  Hoewel melasma een complexe huidaandoening is, zijn er prachtige resultaten te behalen met de juiste behandelingen en thuis producten.

  Melasma zwangerschapsmasker Melasma zwangerschapsmasker
 • Photo Facial (huidverbetering)

  Een IPL-behandeling kan worden gecombineerd met een medische peeling. Rode bloedvaatjes en ongewenste pigmentvlekken worden gelijktijdig aangepakt. De IPL- behandeling stimuleert daarnaast de huidcellen om nieuw collageen aan te maken, waardoor de huid steviger wordt. Doordat de IPL- behandeling warmte veroorzaakt kan een medische peeling nog beter worden opgenomen. Doordat je de effectiviteit optimaliseert kun je fijne lijntjes, pigment en vaatproblemen effectief in vaak al één behandeling behandelen.

  Rimpels voor behandeling Rimpels na behandeling
  Huidverbetering Huidverbetering
  Frons rimpel Frons rimpel

 • Huidoneffenheden

  Gedurende de jaren kunnen verschillende huidoneffenheden ontstaan, zoals steelwratjes (ook wel fibromen of skintags genoemd), ouderdomswratjes (verruca seborrhoica), ruwe, schilferige plekjes (actinische keratose), verheven moedervlekken en andere oneffenheden. Deze huidproblemen kunnen doeltreffend worden verwijderd door middel van curettage of coagulatie.

  Ouderdomswrat Ouderdomswrat
  Zonschade Zonschade
  Verruca Seborrhoica (ouderdomswrat) Verruca Seborrhoica (ouderdomswrat)

Maak nu een afspraak

Faber Huidkliniek

Ruime ervaring

Door mijn opgedane kennis en ervaring kan ik je inzicht geven in hoe jouw huidprobleem verbeterd kan worden.

Samenwerkingen

Door samenwerkingen met cosmetisch artsen & plastisch chirurgen kan ik je een breed advies geven.

Alleen het beste

Met veel zorg en aandacht heb ik mijn eigen assortiment kunnen samenstellen waar ik volledig achter sta.

Vragen? Bel 06 57 77 57 29