PRX peeling rosmalen

PRX-T33 No Needle Skinbooster

Heb jij een feestje, bruiloft, of wil je gewoon snel resultaat boeken zonder te veel downtime? PRX-T33 No-Needle-Skin-Booster is geschikt voor iedereen die geen ingrijpende cosmetische behandelingen wil ondergaan maar toch resultaat wilt boeken.

PRX-T33 is een gepatenteerde formule en werkt anders dan alle andere peeling producten of skinboosters op de markt. Elke molecuul van PRX-T33 bevat een unieke combinatie van 33% TCA, waterstofperoxide (H2O2) en 5% kojiczuur. Deze bijgevoegde ingrediënten zorgen dat er, in tegenstelling van een reguliere TCA (Trichloor Azijn Zuur) peeling, geen frosting (coagulatie van epidermale eiwitten en keratinocyten) ontstaat. Hierdoor ga je van deze behandeling niet vervellen maar heb je hooguit wat droge plekjes na de behandeling.

Ik wil de PRX-T33 No Needle Skinbooster

Wat is de PRX-T33 No Needle Skinbooster?

Het geheim ligt in een unieke samenstelling door TCA te combineren met waterstofperoxide op een zeer nauwkeurig PH-niveau.  TCA en waterstofperoxide in PRX-T33 passeren de huidbarrière met verschillende snelheden en bereiken op verschillende diepten. De TCA stimuleert de fibroblast groeifactoren zonder de huid te beschadigen terwijl de waterstofperoxide de eiwitten in de lichaamscellen activeert. Dit stimuleert de celvernieuwing en aanmaak van nieuwe collageenvezels. Het resultaat is een verbetering van de huidkwaliteit, een verstrakking van de huid en de vermindering van rimpels en huidplooien.

Hoe ziet de behandeling eruit?

Het PRX-T33 serum wordt in de huid gemasseerd en geeft de huid een intense boost. Als de 1e laag is ingetrokken worden de volgende lagen aangebracht, het aantal lagen in afhankelijk van de dikte van de huid. Nadat deze lagen zijn  ingewerkt wordt de huid gereinigd. De huid ziet er direct fris en stralend uit. De dagen na de behandeling oogt de huid voller, lijntjes zijn verzacht en de huid ziet er gevoed en gezond uit.

Hoeveel behandelingen zijn er nodig?

Het revitaliseert de huid van binnenuit en geeft de huid een directe boost. Na 1 behandeling voelt de huid gladder en steviger en helpt de natuurlijke glans van de huid te herstellen. Na gemiddeld 4 behandelingen verbetert het uiterlijk en de textuur van de huid. Rimpels en verslapping zijn zichtbaar verminderd. De huid is gladder, voller en steviger.

Voor het optimale effect wordt de PRX-T33 No Needle Skin Booster vaak geadviseerd in kuurverband van 4 behandelingen met een interval van 7 tot 10 dagen. Je kunt deze kuur dus binnen 1 maand doen.

Hoe kun je het effect versterken?

Wil je het effect van de No Needle Skinbooster (PRX-T33) versterken en vind je vervelling niet erg? Dan is deze behandeling ook nog te combineren met microneedling!

PRX-T33 no needle skinbooster

Voordelen PRX-T33 No Needle Skinbooster

  • Geschikt voor alle huidtypen
  • Behandeling die het hele jaar uitgevoerd kan worden
  • Intensieve hydratatie
  • Herstelt verloren uitstraling, toon en elasticiteit
  • Verbetert de huidstructuur en de conditie van de huid
  • Behandeling die de huid niet beschadigd
  • Stimuleert de vorming van fibroblasten en groeifactoren
  • Aanmaak van collageen en elastinevezels
  • Geen tot weinig downtime

Faber Huidkliniek

Ruime ervaring

Door mijn opgedane kennis en ervaring kan ik je inzicht geven in hoe jouw huidprobleem verbeterd kan worden.

Samenwerkingen

Door samenwerkingen met cosmetisch artsen & plastisch chirurgen kan ik je een breed advies geven.

Alleen het beste

Met veel zorg en aandacht heb ik mijn eigen assortiment kunnen samenstellen waar ik volledig achter sta.

Vragen? Bel 06 57 77 57 29

Welke diensten bieden wij aan?

Graag deel ik mijn opgedane kennis en ervaring met je, zodat je inzicht krijgt in hoe jouw huidprobleem ontstaat en hoe het verholpen kan worden. Alle huidvragen zijn welkom en ik zal altijd alle mogelijke behandel opties met je bespreken, ook wanneer deze optie niet in mijn kliniek uitgevoerd kan worden.