TCA peeling huidverbetering rosmalen

Huidverbetering

Huidveroudering begint eigenlijk al vanaf je 25ste, maar wordt pas echt zichtbaar tussen het 35ste en 40ste jaar. Hierbij speelt erfelijkheid maar ook hoe je eet leeft en beweegt heeft invloed op een gezonde huid. Vooral blootstelling aan Uv-stralen is één van de grootste factoren voor huidveroudering! Met huidtherapeutische behandelingen kun je je huid verbeteren, verjongen en huidveroudering vertragen. Soms wordt er gedacht dat je alleen met botox/fillers je huid kan verbeteren, niets is minder waar. Met fillers doe je niets aan de gezondheid van de huid, maar vul je alleen iets op. Met huidtherapeutische behandelingen zorg je ervoor dat de huid weer gaat stralen, de structuur wordt verbeterd en je werkt op een natuurlijke wijze aan je collageen productie!

Ik wil graag mijn huid verbeteren

De juiste thuis producten zullen voor een langdurig resultaat zorgen.

Huidverbeterende behandelingen in Rosmalen

Er zijn verschillende huidverbeterende behandelingen beschikbaar die kunnen helpen om de algehele gezondheid, uiterlijk en conditie van de huid te verbeteren. Het doel van huidverbetering is om de huidtextuur, teint, elasticiteit en helderheid te optimaliseren en tegelijkertijd specifieke huidproblemen aan te pakken. Een goede huidverzorgingsroutine vormt de basis van huidverbetering. Deze producten zijn ontworpen om dieper in de huidlagen door te dringen en specifieke huidproblemen aan te pakken, waaronder rimpels en veroudering.

Laserbehandelingen

 • Verjonging van de huid: Lasers kunnen de productie van collageen en elastine in de huid stimuleren, wat kan leiden tot een stevigere, strakkere en jeugdigere uitstraling.
 • Verwijdering van pigmentvlekken en roodheden: Lasers kunnen helpen bij het verminderen van roodheden en hyperpigmentatie, zoals zonnevlekken, en ouderdomsvlekken.

Chemische peelingen

 • Exfoliatie: Peelings verwijderen dode huidcellen en stimuleren celvernieuwing, waardoor de huid er frisser en gladder uitziet.
 • Verbeterde huidtextuur: Peelings kunnen de huid egaliseren, de huidstructuur verbeteren en de poriën verfijnen.
 • Vermindering van hyperpigmentatie: Peelings kunnen een ongelijkmatige huidskleur veroorzaakt door zonneschade, ouderdomsvlekken of melasma verminderen.
 • Verminderde fijne lijntjes en rimpels: Peelings kunnen de productie van collageen stimuleren, waardoor de huid steviger wordt en fijne lijntjes en rimpels verminderen.

Microneedling

 • Stimulatie van collageen en elastine: Microneedling creëert microscopische gaatjes in de huid, waardoor de natuurlijke aanmaak van collageen en elastine wordt gestimuleerd, wat resulteert in een verbeterde stevigheid en elasticiteit van de huid.
 • Verfijning van de huidtextuur: Microneedling kan de textuur van de huid verbeteren, de poriën verkleinen en de algehele huidskleur egaliseren.
 • Vermindering van littekens: Microneedling kan helpen bij het vervagen van littekens door het stimuleren van de regeneratie van gezond weefsel.
 • Verheldering van hyperpigmentatie: Microneedling bevordert een egale teint door hyperpigmentatie en verkleuring te verminderen.
 • Verbetering van de product opname: Door de microkanalen die tijdens de behandeling worden gecreëerd, kunnen huidverzorgingsproducten beter door de huid worden opgenomen, waardoor ze effectiever kunnen werken.
TCA peeling rosmalen

Welke behandeling is voor mij geschikt?

De keuze voor een behandeling zijn afhankelijk van jouw persoonlijke wens en daarom vraagt huidverbetering om een plan op maat. Iedere huid is uniek en elke behandeling kent z’n eigen kracht. Hieronder is te lezen welke behandelingen er zijn en wat ze doen.

  Aanbod behandelingen huidverbetering:

 • Medische peeling

  Elk soort peeling werkt op een ander niveau en doel in de huid. Een peeling kan zorgen voor een milde tot zware afschilfering. Door deze afschilfering wordt het bovenste ‘dode’ huidlaagje in een versneld tempo afgestoten. Hierdoor ontstaat er een vernieuwde, gladdere huid. De afschilfering hangt af van de sterkte van de peeling, hoe diep de peeling gaat, de voorbereiding en conditie van de huid. Een peeling zorgt voor een verbetering in de huidconditie, onregelmatigheden, rimpels en littekens. Kortom: een peeling verbetert de gehele huidconditie!

 • TCA Behandeling

  Een TCA peeling is een chemische peeling wat de huidstructuur helpt verbeteren, de kleur van de huid egaliseert en oneffenheden vermindert. Een TCA peeling zorgt voor ‘’frosting’’. Hierdoor vindt er een langdurige verandering van de PH waarde van de huid plaats, hierdoor kunnen bepaalde cellen in de huid veranderen van structuur waardoor deze als reactie hierop worden afgestoten door de huid. Doordat deze cellen worden afgestoten wordt er een vernieuwingsproces in gang gezet waarbij de huid op verschillende niveaus kan worden verbeterd. Het belangrijkste proces hierbij is dat de fibroblast, die verantwoordelijk is voor onder andere collageen en elastine, wordt gestimuleerd.

 • PRX-T33 No Needle Skin Booster

  PRX-T33 is een gepatenteerde formule en werkt anders dan alle andere peeling producten of skinboosters op de markt. Elke molecuul van PRX-T33 bevat een unieke combinatie van 33% TCA, waterstofperoxide (H2O2) en 5% kojiczuur. Deze bijgevoegde ingrediënten zorgen dat er, in tegenstelling van een reguliere TCA (Trichloor Azijn Zuur) peeling, geen frosting (coagulatie van epidermale eiwitten en keratinocyten) ontstaat. Hierdoor ga je van deze behandeling niet vervellen maar heb je hooguit wat droge plekjes na de behandeling.

 • De Cosmo Peel Forte

  De Cosmo Peel Forte is onze sterkste TCA peeling op basis van 20% TCA (trichloorazijnzuur), 10% glycolzuur en 10% phenol (verdoving). Deze combinatie maakt de peeling uitermate geschikt voor de aanpak van huidveroudering. Eén behandeling is voldoende om de huid soms wel tot 5 jaar te verjongen. Dit is een intensieve peeling waarbij je aan minimaal één week hersteltijd moet denken. Na deze herstel periode is het resultaat al direct zichtbaar.

 • Microneedling met actieve ingredienten

  Laat uw huid er gezonder, stralender en verfijnder uitzien door middel van microneedling. Bij microneedling maken wij gebruik van de I’AM pen van intramedics. Dit is het enige microneedling apparaat met 36 micro naaldjes.  Met deze naaldjes worden er kleine kanaaltjes in de huid worden gecreëerd, zodat actieve werkstoffen beter in de huid opgenomen kunnen worden.

  Glow Facial
  De glow facial behandeling is een behandeling waarbij een hoge concentratie vitamine C in de huid wordt gebracht door middel van microneedling. Het resultaat van de behandeling is een goed doorbloede, gehydrateerde huid die een mooie glans vertoont. Ideaal voor tijdens de zomermaanden!

 • TCA & Microneedling

  Firm Facial
  De huidverstevigende Firm Facial is de ideale behandeling voor het aanpakken van diepere huidproblemen en helpt bij structuurverbetering van de huid. De Firm Facial is een combinatie van 12% TCA, glycolzuur, 1% retinol & microneedling

  Cosmo Glow
  De TCA-comsopeel 12% zorgt voor een onmiddellijke doorbloeding en stimulatie van de huid. De microneedling d.m.v. speed wave therapy zorgt voor de collageenstimulatie. Het hoog geconcentreerd hyaluron van Emmagen zorgt voor een diepere hydratatie van de fijne lijntjes.

  Pixel peel
  Deze behandeling bestaat uit mirconeedling met een cocktail aan actieve ingrediënten die afgestemd zijn op de behoefte van jouw huid. Na deze behandeling wordt er een TCA peeling aangebracht. Door de gaatjes die met microneedling zijn gemaakt kan de TCA nog beter in de huid worden opgenomen.

 • Medische peeling i.c.m. een laserbehandeling

  Photo peel
  Een IPL-behandeling kan worden gecombineerd met een medische peeling. Dit wordt een Photo peel genoemd. Rode bloedvaatjes en ongewenste pigmentvlekken worden gelijktijdig aangepakt. De IPL- behandeling stimuleert daarnaast de huidcellen om nieuw collageen aan te maken, waardoor de huid steviger wordt. Na de IPL-behandeling wordt er een medische peeling aangebracht. Doordat de IPL- behandeling warmte veroorzaakt in de huid kan een medische peeling nog beter worden opgenomen in de huid. Doordat je de effectiviteit optimaliseert kun je fijne lijntjes, pigment en vaatproblemen effectief in vaak al één behandeling behandelen. Het eerste effect is na 4 weken al zichtbaar.

Faber Huidkliniek

Ruime ervaring

Door mijn opgedane kennis en ervaring kan ik je inzicht geven in hoe jouw huidprobleem verbeterd kan worden.

Samenwerkingen

Door samenwerkingen met cosmetisch artsen & plastisch chirurgen kan ik je een breed advies geven.

Alleen het beste

Met veel zorg en aandacht heb ik mijn eigen assortiment kunnen samenstellen waar ik volledig achter sta.

Vragen? Bel 06 57 77 57 29

Welke diensten bieden wij aan?

Graag deel ik mijn opgedane kennis en ervaring met je, zodat je inzicht krijgt in hoe jouw huidprobleem ontstaat en hoe het verholpen kan worden. Alle huidvragen zijn welkom en ik zal altijd alle mogelijke behandel opties met je bespreken, ook wanneer deze optie niet in mijn kliniek uitgevoerd kan worden.