Huidadvies op maat Faber Huidkliniek

Eerste consult bij Faber Huidkliniek in Rosmalen

Wil jij graag jouw huid verbeteren, gezond maken en houden of een huidprobleem aanpakken? We begeleiden jou graag bij het kiezen van de juiste behandeling en verzorging van jouw huid. Vanaf de eerste afspraak start de weg naar een stralende huid.

Faber huidkliniek staat voor kwaliteit met persoonlijke begeleiding en zichtbare resultaten. Wij maken gebruik van de nieuwste (combinatie) technieken en hoogwaardige producten, waarbij veiligheid voorop staat. Onze FDE-gekeurde lasers en jarenlange ervaring zorgen voor effectieve en veilige behandelingen. We werken uitsluitend met gerenommeerde merken om jouw huid de hoogste kwaliteit en zichtbare verbeteringen te bieden.

Bij Faber Huidkliniek streven we naar een ontspannen sfeer en persoonlijke aandacht, zodat jij je op je gemak voelt. In het eerste consult maken we uitgebreid kennis en bespreken we jouw hulpvraag, verbeterpunten of gewenste behandeling. Een gedetailleerde huidanalyse vormt de basis voor een persoonlijk behandeladvies, inclusief de verwachte aantal behandelingen, het te verwachten resultaat en eventuele risico’s.

Ik wil een vrijblijvend gesprek

Faber Huidkliniek

Ruime ervaring

Door mijn opgedane kennis en ervaring kan ik je inzicht geven in hoe jouw huidprobleem verbeterd kan worden.

Samenwerkingen

Door samenwerkingen met cosmetisch artsen & plastisch chirurgen kan ik je een breed advies geven.

Alleen het beste

Met veel zorg en aandacht heb ik mijn eigen assortiment kunnen samenstellen waar ik volledig achter sta.

Vragen? Bel 06 57 77 57 29

Welke diensten bieden wij aan?

Bij Faber Huidkliniek staat kwaliteit centraal, maar dan wel in een ontspannen sfeer met persoonlijke aandacht, zodat jij je op je helemaal thuis voelt. In het eerste consult maken we uitgebreid kennis en bespreken we jouw hulpvraag, verbeterpunten of gewenste behandeling. Een gedetailleerde huidanalyse vormt de basis voor een persoonlijk behandeladvies, inclusief de verwachte aantal behandelingen en het te verwachten resultaat. Ik nodig je van harte uit in mijn kliniek, waar we samen kunnen werken aan een gezonde en stralende huid.