Huidverjonging Rosmalen

Camouflagetherapie, wat is het en wat kunnen wij voor u doen?

Wij begrijpen dat het ervaren van kleurafwijkingen op de huid, zoals couperose of pigmentvlekken, als vervelend kan worden ervaren. Gelukkig biedt Faber Huidkliniek een effectieve oplossing in de vorm van camouflagetherapie. Deze therapie kan vanuit de aanvullende verzekering worden vergoed.

Ik wil graag camouflagetherapie

Camouflagetherapie: wat houdt het in?

Camouflagetherapie is een behandeling waarbij speciale camouflageproducten worden gebruikt om kleurafwijkingen op de huid te verbergen. Het doel is om de huid egaler en natuurlijker te laten ogen. De camouflageproducten worden zorgvuldig afgestemd op de kleur van jouw huid, zodat ze perfect aansluiten en de oneffenheden camoufleren.

Welke behandelingen vallen onder camouflage therapie?

Bij Faber Huidkliniek bieden we diverse behandelingen aan die vallen onder camouflagetherapie. Zo kunnen kleurafwijkingen zoals  couperose en pigmentvlekken met succes worden behandeld met behulp van deze speciale producten, maar ook behandelingen. Bij Faber Huidkliniek stellen voor elke cliënt een op maat gemaakt behandelplan op, waarbij de juiste technieken en producten worden toegepast om specifieke huidproblemen aan te pakken.

Wat kost een camouflagetherapie?

Camouflagetherapie kan mogelijk worden vergoed vanuit de aanvullende verzekering. Het is raadzaam om je polisvoorwaarden te raadplegen om te controleren of je in aanmerking komt voor vergoeding. Indien je hierbij hulp nodig hebt, staan wij graag voor je klaar! Bij Faber Huidkliniek streven we naar eerlijke en transparante prijzen voor onze behandelingen. De kosten voor camouflagetherapie variëren afhankelijk van de specifieke behandeling en het aantal benodigde sessies. Tijdens een kosteloos consult ontvang je uitgebreid advies over de kleurafwijkingen, het aantal sessies dat nodig is voor het gewenste resultaat en de bijbehorende kosten.

Waar valt camouflagetherapie onder?

Camouflagetherapie valt onder de categorie paramedische huidtherapie. Het is een behandelmethode die gericht is op het camoufleren van kleurafwijkingen op de huid, zoals couperose, pigmentvlekken of littekens, door gebruik te maken van speciale camouflageproducten of behandelingen. Deze therapie wordt vaak ingezet om de huid egaler te laten ogen en eventuele onvolkomenheden te verbergen.

Faber Huidkliniek Heleen Faber Huidtherapeut

Plan je afspraak

Bij Faber Huidkliniek streven we naar een ontspannen sfeer en persoonlijke aandacht, zodat jij je op je gemak voelt. In het eerste consult maken we uitgebreid kennis en bespreken we jouw hulpvraag, verbeterpunten of gewenste behandeling. Een gedetailleerde huidanalyse vormt de basis voor een persoonlijk behandeladvies, inclusief de verwachte aantal behandelingen en het te verwachten resultaat.

Wat kan je verwachten?

 • Een deskundig en eerlijk advies
 • Een behandelplan afgestemd op jouw wensen
 • Wij zoeken voor jou uit of uw behandelplan vergoed wordt
 • Geheel vrijblijvend

Bij Faber Huidkliniek staan we klaar om jou te helpen met camouflagetherapie. Samen zorgen we ervoor dat jij je weer zelfverzekerd voelt in je eigen huid. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of om een afspraak te maken voor een consult. Je kunt eenvoudig en snel een afspraak inplannen in onze online planner.

Plan je vrijblijvende afspraak

Faber Huidkliniek

Ruime ervaring

Door mijn opgedane kennis en ervaring kan ik je inzicht geven in hoe jouw huidprobleem verbeterd kan worden.

Samenwerkingen

Door samenwerkingen met cosmetisch artsen & plastisch chirurgen kan ik je een breed advies geven.

Alleen het beste

Met veel zorg en aandacht heb ik mijn eigen assortiment kunnen samenstellen waar ik volledig achter sta.

Vragen? Bel 06 57 77 57 29

Veel gestelde vragen over huidverbetering

Uiteraard heeft u vragen over huidverbetering. Wij hebben daarom de meest gestelde vragen op een rijtje gezet. Staat uw vraag er niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op.

 • Wat zijn de beste huidverbeterende behandelingen?

  Er zijn veel effectieve behandelingen voor huidverbetering, waaronder chemische peelings, microneedling, laserbehandelingen, en gezichtsbehandelingen. De beste behandelingen variëren echter van persoon tot persoon, afhankelijk van hun huidtype, huidproblemen en doelen. Het is belangrijk om een huidspecialist te raadplegen om te bepalen welke behandelingen geschikt zijn voor jouw huid.

 • Hoe vaak moet ik huidverbeterende behandelingen ondergaan?

  Dit hangt af van het soort behandeling en de behoeften van jouw huid. Sommige behandelingen, zoals peelings en microneedling, kunnen om de paar weken worden herhaald, terwijl andere behandelingen, zoals laserbehandelingen, meestal minder vaak nodig zijn. Jouw huidspecialist kan aanbevelingen doen op basis van jouw specifieke behoeften en doelen.

 • Zijn huidverbeterende behandelingen veilig?

  Over het algemeen zijn huidverbeterende behandelingen veilig wanneer ze worden uitgevoerd door een gekwalificeerde huidspecialist. Het is belangrijk om de behandelingen alleen te ondergaan in een betrouwbare kliniek met ervaren professionals die gebruik maken van geavanceerde apparatuur en producten van hoge kwaliteit.

 • Zijn er bijwerkingen verbonden aan huidverbeterende behandelingen?

  Sommige huidverbeterende behandelingen kunnen bijwerkingen hebben, zoals roodheid, zwelling, gevoeligheid en afschilfering van de huid. Deze bijwerkingen zijn meestal mild en verdwijnen na enkele dagen of weken, afhankelijk van de behandeling. Zorg ervoor dat je de instructies van jouw huidspecialist opvolgt om de kans op bijwerkingen te minimaliseren.

Welke diensten bieden wij aan?

Bij Faber Huidkliniek staat kwaliteit centraal, maar dan wel in een ontspannen sfeer met persoonlijke aandacht, zodat jij je op je helemaal thuis voelt. In het eerste consult maken we uitgebreid kennis en bespreken we jouw hulpvraag, verbeterpunten of gewenste behandeling. Een gedetailleerde huidanalyse vormt de basis voor een persoonlijk behandeladvies, inclusief de verwachte aantal behandelingen en het te verwachten resultaat. Ik nodig je van harte uit in mijn kliniek, waar we samen kunnen werken aan een gezonde en stralende huid.