Pigment verwijderen rosmalen

Pigmentvlekken verwijderen in Rosmalen - Faber Huidkliniek: de beste keuze!

Welkom bij Faber Huidkliniek in Rosmalen, dé plek waar je terecht kunt voor een gezonde huid! Een veelvoorkomend probleem waar veel mensen mee te maken krijgen, zijn pigmentvlekken. Deze vlekken op de huid kunnen erg storend zijn, vooral als ze zich op het gezicht bevinden. In dit artikel gaan we in op de meest gestelde vragen over pigmentvlekken en hoe we deze met behulp van een pigmentlaser behandeling bij Faber Huidkliniek kunnen verwijderen.

Maak nu een afspraak

Hoe krijg ik mijn pigmentvlekken weg?

Het verwijderen van pigmentvlekken is een proces dat met de nodige zorg en aandacht moet gebeuren. Bij Faber Huidkliniek maken we gebruik van een pigmentlaser. Deze laser zendt een lichtstraal uit die wordt opgenomen door het pigment in de huid. Hierdoor wordt het pigment vernietigd en zal het lichaam de pigmentvlekken op natuurlijke wijze afvoeren. De behandeling is pijnloos en duurt gemiddeld 15 tot 30 minuten. Het aantal behandelingen dat nodig is, is afhankelijk van de grootte en diepte van de pigmentvlekken.

Hoe ziet een kwaadaardige pigmentvlek eruit?

Een kwaadaardige pigmentvlek, ook wel melanoom genoemd, is een vorm van huidkanker. Het is daarom belangrijk om pigmentvlekken goed in de gaten te houden en bij twijfel een dermatoloog te raadplegen. Een kwaadaardige pigmentvlek herken je aan de volgende kenmerken:

 • Asymmetrisch: de vlek is ongelijk van vorm.
 • Border: de randen van de vlek zijn onregelmatig.
 • Color: de vlek heeft verschillende kleuren.
 • Diameter: de vlek is groter dan 6 mm.
 • Evolving: de vlek verandert van vorm, grootte of kleur.

Wat is de oorzaak van pigmentvlekken?

Pigmentvlekken worden veroorzaakt door een overproductie van melanine, het pigment dat verantwoordelijk is voor de kleur van de huid. Dit kan worden veroorzaakt door verschillende factoren, zoals blootstelling aan de zon, hormonen, erfelijkheid en veroudering.

Welke pigmentvlekken zijn gevaarlijk?

Niet alle pigmentvlekken zijn gevaarlijk, maar het is belangrijk om ze goed in de gaten te houden. Als een pigmentvlek verandert van grootte, vorm of kleur, kan dit een teken zijn van huidkanker. Het is daarom belangrijk om pigmentvlekken tijdig te laten controleren door een dermatoloog.

Huidverjonging Rosmalen

Bij Faber Huidkliniek in Rosmalen ben je aan het juiste adres voor het verwijderen van pigmentvlekken. Onze pigmentlaser behandeling is veilig en effectief en zorgt voor een gezonde huid zonder vlekken. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of voor het maken van een afspraak.

Veel gestelde vragen over huidverbetering

Uiteraard heeft u vragen over huidverbetering. Wij hebben daarom de meest gestelde vragen op een rijtje gezet. Staat uw vraag er niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op.

 • Wat zijn de beste huidverbeterende behandelingen?

  Er zijn veel effectieve behandelingen voor huidverbetering, waaronder chemische peelings, microneedling, laserbehandelingen, en gezichtsbehandelingen. De beste behandelingen variëren echter van persoon tot persoon, afhankelijk van hun huidtype, huidproblemen en doelen. Het is belangrijk om een huidspecialist te raadplegen om te bepalen welke behandelingen geschikt zijn voor jouw huid.

 • Hoe vaak moet ik huidverbeterende behandelingen ondergaan?

  Dit hangt af van het soort behandeling en de behoeften van jouw huid. Sommige behandelingen, zoals peelings en microneedling, kunnen om de paar weken worden herhaald, terwijl andere behandelingen, zoals laserbehandelingen, meestal minder vaak nodig zijn. Jouw huidspecialist kan aanbevelingen doen op basis van jouw specifieke behoeften en doelen.

 • Zijn huidverbeterende behandelingen veilig?

  Over het algemeen zijn huidverbeterende behandelingen veilig wanneer ze worden uitgevoerd door een gekwalificeerde huidspecialist. Het is belangrijk om de behandelingen alleen te ondergaan in een betrouwbare kliniek met ervaren professionals die gebruik maken van geavanceerde apparatuur en producten van hoge kwaliteit.

 • Zijn er bijwerkingen verbonden aan huidverbeterende behandelingen?

  Sommige huidverbeterende behandelingen kunnen bijwerkingen hebben, zoals roodheid, zwelling, gevoeligheid en afschilfering van de huid. Deze bijwerkingen zijn meestal mild en verdwijnen na enkele dagen of weken, afhankelijk van de behandeling. Zorg ervoor dat je de instructies van jouw huidspecialist opvolgt om de kans op bijwerkingen te minimaliseren.

Waarom kiezen voor Faber Huidkliniek Rosmalen voor pigmentvlek verwijdering?

Faber Huidkliniek is dé specialist op het gebied van huidverbetering. Onze medewerkers zijn gediplomeerd en hebben jarenlange ervaring op het gebied van huidverbetering. Bij ons ben je verzekerd van een professionele en veilige behandeling, waarbij we gebruik maken van de nieuwste laser apparatuur.

Ook vinden wij het belangrijk om onze klanten te informeren over de behandeling en de mogelijke resultaten. Wij stellen een persoonlijk behandelplan voor je op en nemen uitgebreid de tijd voor je.

Plan je afspraak

Elke behandelingstraject begint bij Faber Huidkliniek altijd met een vrijblijvende eerste afspraak. U kunt eenvoudig en snel een afspraak inplannen op uw datum en tijdstip in onze online planner. Ik zie je graag terug in mijn praktijk.

Wat krijgt u?

 • Een goed en eerlijk advies
 • Een behandelplan afgestemd op uw wensen
 • Ik zoek voor u uit of uw plan vergoed wordt
 • Geheel vrijblijvend.
Plan je vrijblijvende afspraak