Chemische peeling Faber Huidkliniek Rosmalen

Huidbehandeling in Den Bosch: Alles wat u moet weten over onze huidkliniek

Bent u op zoek naar een professionele huidbehandeling in Den Bosch? Bij Faber Huidkliniek helpen wij u graag met al uw huidproblemen. In dit artikel beantwoorden wij veelgestelde vragen over huidbehandelingen en leggen wij uit waarom een huidtherapeut in onze kliniek uw beste keuze is.

Maak nu een afspraak

Wat is het verschil tussen een dermatoloog en een huidtherapeut?

Een dermatoloog is een medisch specialist die zich richt op de diagnose en behandeling van huidaandoeningen. Een huidtherapeut is een paramedicus die zich richt op het verbeteren van de gezondheid van uw huid door middel van diverse behandelingen en adviezen. Hoewel beide professionals zich bezighouden met huidaandoeningen, heeft een dermatoloog meer medische kennis en kan hij of zij ook medicijnen voorschrijven. Een huidtherapeut kan u daarentegen helpen om uw huid te verzorgen, te verbeteren en in topconditie te houden. Bij Faber Huidkliniek werken wij nauw samen met dermatologen, zodat wij u de beste zorg kunnen bieden.

Wat mag een huidtherapeut niet doen?

Een huidtherapeut is een paramedicus en mag daarom geen medische diagnoses stellen of medicijnen voorschrijven. Dit is voorbehouden aan dermatologen en artsen. Een huidtherapeut kan u wel adviseren over de juiste huidverzorging en behandelingen geven om uw huidproblemen te verminderen of te verhelpen. Bij Faber Huidkliniek werken wij alleen met gediplomeerde huidtherapeuten die u de beste zorg kunnen bieden.

Hoe vaak moet u een huidtherapeut bezoeken?

Hoe vaak u een huidtherapeut moet bezoeken, hangt af van uw persoonlijke situatie en het soort behandeling dat u nodig heeft. In het algemeen raden wij aan om regelmatig langs te komen voor een gezichtsbehandeling, bijvoorbeeld om uw huid te reinigen, te hydrateren of te exfoliëren. Voor een specifieke huidbehandeling, zoals een peeling of laserbehandeling, kan het nodig zijn om meerdere afspraken te maken. Onze huidtherapeuten stellen altijd een persoonlijk behandelplan voor u op, waarin wordt aangegeven hoe vaak u langs moet komen voor de beste resultaten.

Faber Huidkliniek Rosmalen

Is een huidtherapeut hetzelfde als een schoonheidssalon?

Hoewel een huidtherapeut en een schoonheidssalon beide gericht zijn op het verbeteren van de gezondheid en schoonheid van uw huid, zijn er wel degelijk verschillen. Een schoonheidssalon richt zich voornamelijk op cosmetische behandelingen, zoals het reinigen en hydrateren van uw huid en het aanbrengen van make-up. Een huidtherapeut daarentegen heeft een meer medische achtergrond en richt zich op het behandelen van huidaandoeningen en het verbeteren van de gezondheid van uw huid. Bij Faber Huidkliniek bieden wij zowel cosmet

Plan je afspraak

Elke behandelingstraject begint bij Faber Huidkliniek altijd met een vrijblijvende eerste afspraak. U kunt eenvoudig en snel een afspraak inplannen op uw datum en tijdstip in onze online planner. Ik zie je graag terug in mijn praktijk.

Wat krijgt u?

  • Een goed en eerlijk advies
  • Een behandelplan afgestemd op uw wensen
  • Ik zoek voor u uit of uw plan vergoed wordt
  • Geheel vrijblijvend.
Plan je vrijblijvende afspraak