Couperose Rosmalen

Couperose behandeling in Rosmalen - Faber Huidkliniek: de beste keuze!

Bij Faber Huidkliniek in Rosmalen begrijpen we hoe vervelend het kan zijn om last te hebben van couperose. Deze huidaandoening wordt gekenmerkt door roodheid en zichtbare rode vaatjes op de huid, met name op de wangen, neus en kin. Gelukkig zijn er verschillende behandelingen mogelijk om couperose te verminderen. In dit artikel beantwoorden we de meest gestelde vragen over couperose behandelingen.

Maak nu een afspraak

Couperose behandeling in Rosmalen: wat is de beste optie?

Er zijn verschillende behandelingen mogelijk om couperose te verminderen, afhankelijk van de ernst van de aandoening. Bij Faber Huidkliniek bieden we verschillende behandelingen aan, waaronder de laserbehandeling en de IPL-behandeling. Met behulp van deze behandelingen kunnen we de rode vaatjes op de huid verwijderen en de roodheid verminderen. Welke behandeling het meest geschikt is, is afhankelijk van de individuele situatie van de patiënt. Tijdens een intakegesprek zal onze specialist de mogelijkheden bespreken en een behandelplan op maat maken.

Wat is de oorzaak van couperose?

De exacte oorzaak van couperose is nog niet volledig bekend. Wel weten we dat de aandoening vaak voorkomt bij mensen met een dunne en gevoelige huid. Daarnaast kan blootstelling aan zonlicht, temperatuurschommelingen, alcoholgebruik en hormonale veranderingen bijdragen aan de ontwikkeling van couperose.

Welke crème helpt tegen couperose?

Er zijn verschillende crèmes op de markt die beloven couperose te verminderen. Helaas is er geen enkele crème die couperose volledig kan genezen. Wel kunnen crèmes met bijvoorbeeld vitamine K en niacinamide helpen om de roodheid te verminderen en de huid te kalmeren. Onze specialisten kunnen adviseren welke crème het meest geschikt is voor jouw huid.

Heb jij last van couperose en wil je hier graag vanaf? Bij Faber Huidkliniek helpen we je graag verder. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of om een afspraak te maken voor een intakegesprek.

Couperose verwijderen rosmalen

Veel gestelde vragen over huidverbetering

Uiteraard heeft u vragen over huidverbetering. Wij hebben daarom de meest gestelde vragen op een rijtje gezet. Staat uw vraag er niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op.

 • Wat zijn de beste huidverbeterende behandelingen?

  Er zijn veel effectieve behandelingen voor huidverbetering, waaronder chemische peelings, microneedling, laserbehandelingen, en gezichtsbehandelingen. De beste behandelingen variëren echter van persoon tot persoon, afhankelijk van hun huidtype, huidproblemen en doelen. Het is belangrijk om een huidspecialist te raadplegen om te bepalen welke behandelingen geschikt zijn voor jouw huid.

 • Hoe vaak moet ik huidverbeterende behandelingen ondergaan?

  Dit hangt af van het soort behandeling en de behoeften van jouw huid. Sommige behandelingen, zoals peelings en microneedling, kunnen om de paar weken worden herhaald, terwijl andere behandelingen, zoals laserbehandelingen, meestal minder vaak nodig zijn. Jouw huidspecialist kan aanbevelingen doen op basis van jouw specifieke behoeften en doelen.

 • Zijn huidverbeterende behandelingen veilig?

  Over het algemeen zijn huidverbeterende behandelingen veilig wanneer ze worden uitgevoerd door een gekwalificeerde huidspecialist. Het is belangrijk om de behandelingen alleen te ondergaan in een betrouwbare kliniek met ervaren professionals die gebruik maken van geavanceerde apparatuur en producten van hoge kwaliteit.

 • Zijn er bijwerkingen verbonden aan huidverbeterende behandelingen?

  Sommige huidverbeterende behandelingen kunnen bijwerkingen hebben, zoals roodheid, zwelling, gevoeligheid en afschilfering van de huid. Deze bijwerkingen zijn meestal mild en verdwijnen na enkele dagen of weken, afhankelijk van de behandeling. Zorg ervoor dat je de instructies van jouw huidspecialist opvolgt om de kans op bijwerkingen te minimaliseren.

Waarom kiezen voor Faber Huidkliniek voor uw Couperose behandeling in Rosmalen?

Faber Huidkliniek is dé specialist op het gebied van huidverbetering. Onze medewerkers zijn gediplomeerd en hebben jarenlange ervaring op het gebied van huidverbetering. Bij ons ben je verzekerd van een professionele en veilige behandeling, waarbij we gebruik maken van de nieuwste laser apparatuur.

Ook vinden wij het belangrijk om onze klanten te informeren over de behandeling en de mogelijke resultaten. Wij stellen een persoonlijk behandelplan voor je op en nemen uitgebreid de tijd voor je.

Plan je afspraak

Elke behandelingstraject begint bij Faber Huidkliniek altijd met een vrijblijvende eerste afspraak. U kunt eenvoudig en snel een afspraak inplannen op uw datum en tijdstip in onze online planner. Ik zie je graag terug in mijn praktijk.

Wat krijgt u?

 • Een goed en eerlijk advies
 • Een behandelplan afgestemd op uw wensen
 • Ik zoek voor u uit of uw plan vergoed wordt
 • Geheel vrijblijvend.
Plan je vrijblijvende afspraak