Gratis consult Faber Huidkliniek

Maak kennis met Faber Huidkliniek

Welkom bij Faber Huidkliniek

Mijn naam is Heleen Faber en ik ben afgestudeerd als huidtherapeut aan de Haagse Hogeschool. Als huidtherapeut is het mijn verantwoordelijkheid om jouw huid te verzorgen en te laten stralen. De focus binnen Faber Huidkliniek ligt dan ook op kwaliteit en persoonlijke aandacht.

Dankzij mijn jarenlange ervaring bij verschillende cosmetische klinieken heb ik met veel zorg en aandacht mijn behandelingen samengesteld, met als doel jou de beste zorg te kunnen bieden. Daarnaast heb ik in deze klinieken altijd samen gewerkt met cosmetische artsen en plastisch chirurgen waardoor ik gewend ben om zo breed mogelijk met iemand mee te kunnen denken op het gebied van huidverbetering. In mijn kliniek maak ik gebruik van de nieuwste (combinatie) technieken op het gebied van laserbehandelingen, microneedling en peelings.

Tijdens een vrijblijvend intakegesprek gesprek luister ik goed naar jouw wensen en voorzie ik je van persoonlijk advies. Samen stellen we een persoonlijk behandelplan op dat het beste bij jou past.

Waarom kiezen voor Faber Huidkliniek?

  • Ruime ervaring in verschillende cosmetische huidklinieken
  • Samenwerking met cosmetisch artsen & plastisch chirurgen
  • Aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten
  • Geregistreerd in het Kwaliteitsregister voor Paramedici
  • Aangesloten bij alle zorgverzekeringen waardoor een vergoeding mogelijk is
  • FDA goedgekeurde lasers (Alma Lasers)
  • Medische peelings en cosmeceuticals van Dermaceutic & Renophase
Boek nu je afspraak
Hintham 117A

Welke diensten bieden wij aan?

Graag deel ik mijn opgedane kennis en ervaring met je, zodat je inzicht krijgt in hoe jouw huidprobleem ontstaat en hoe het verholpen kan worden. Alle huidvragen zijn welkom en ik zal altijd alle mogelijke behandel opties met je bespreken, ook wanneer deze optie niet in mijn kliniek uitgevoerd kan worden.